Mormor

Idag bär det av till Tuvas mormor i norr (blekingemänniskor: notera norr INTE Norrland!). Tuva fick nämligen ett kort av sin mormor för några veckor sedan där hon uppmanades att övertala sin mamma att få åka till mormor. Mormor längtade så mycket. Tuvas mamma var inte så svårövertalad. :-)


Gräddbulleria

Varför finns det inte en Gräddbulleria i alla städer. Mums så gott, det känns att det är kvalité och inte "köp 6 stycken för en tia"-gräddbullar.


Tandgnissel

När dottern börjar gnissla tänder och första tanken är "hur kan hon göra det, hon som bara har två gaddar och de på samma tandrad" och då inser att nämen det har visst kommit fler små pärlsocker i den lilla munnen, då har tandsprickningen gått ganska smärtfritt va? :-)


Second hand

Idag "lurade" jag med syrran till Second handen på Bergåsa. Det slutade med att vi köpte tre lampor och en möbel till Tuvas rum för hela 155 kronor tillsammans, ett riktigt klipp!

Nu ska bara lamporna piffas lite. Dessutom har jag börjat med ett träd av dekorplast på Tuvas garderob. Det kan bli skitcoolt men det återstår att se.


RSS 2.0