Badtjej

På semestern har Tuva badat i poolen och hon trivs helt klart!!


Semester

Nu är vi på väg mot semestern med härliga vänner. Patrik har bestämt sig för att allt SKA få plats i bilen!


Bra vecka

Tuva äter mer = sover om nätterna = bättre humör om dagarna


Mys

Mys med mamma framför tv:n.


Ordförande

Vilken trevlig ordförande vi har fått till föreningen. Hon är med på allt och förgyller med sitt härliga humör. Det liksom smittar ju av sig då. Häromdagen var det styrelsemöte hemma hos ordförande, då bjuds det på detta. Mums!!


Fiske

Idag blev det en riktig myskväll med Pärlan och Jenny. Vi var vid en sjö och grillade, fiskade och bara mös helt enkelt. Och trots att det var i skogen så slapp vi myggen, inte illa! Nu hoppas vi på skönhetssömn.


Sol

Medan pappan jobbade passade hans flickor på att gå till stranden och mysa med bebiskompisarna. Det bästa med hela dagen var att barnen sov en och en halv timme medan mammorna kunde steka sina blekvita kroppar till en något trevligare kulör.


Semester

Idag är det första dagen på Patriks fyra veckor långa semester och vet ni hur vi firar den? Han jobbar!!


Sittvagn

Idag sa vi hej då åt liggvagnen. Det sista jag gör är givetvis att klämma mig. Har inte gjort det innan så det var ju på tiden.... Så här glad kan man vara nät man åker sittvagn.


Appen

Nu äntligen fungerar blogg-appen! Har inte kunnat logga in på tre veckor. Vad har hänt sedan sist? Det har varit midsommar som firades i Rödeby med solsken och regn. Tuva fick sin första midsommarkrans av sin pappa, florist kanske han skulle satsa på vid nästa karriärbyte. Några underbara dagar har spenderats i Västerås med Frida, Erika, Hedda och våra sju(!!) barn. Tuva har provat på hur det är att ha storasyskon då vi bodde med Hedda, Lova och bebistokiga Alva. På bilden ser vi utsikten vi fick stå ut med under dagarna på Tidö (Västerås).


RSS 2.0