Affärer

Man börjar ju undra vad som slagit slint när man går in på ICA och handlar två burkar barnmat, betalar och sen bara går därifrån utan maten. Suck!

Lite senare ska vi till affären (ja igen!) och köpa ägg. Går en runda, kommer hem, nattar barnet och kommer på: jag glömde ju att handla.


Ny vecka

En ny vecka har tagit sin början och nu tror jag banne mig att alla börjat jobba igen. Trist men sant!

Denna vecka slutar dock trevligt med sällskap!!! På torsdag åker vi norröver och blir borta länge.


Borsta

Nu är vi ensamma igen, morfar har precis åkt hemmåt igen. Det är bara nio dagar tills vi ses igen. Sen blir det mys med mormor och moster.

Sen blir det vuxenmys med härliga tjejerna!!!!


Äpple

Mmm äpple är gott!


Julklappar

Ni läste rätt, julklappar. Jag har köpt de första julklapparna. Hittade lite saker som skulle passa min syster som handen i handsken så va fasen jag slog till och där var hennes julklappar klara, strax efter hennes födelsedag i augusti.


Besök

Besöken duggar tätt just nu. Knappt syrran har kommit hem innan pappa kommer ner. Sen är det bara två veckor så åker hela familjen Federley norröver. Härligt!


Sista

Patriks sista semesterdag spenderades med familjemys. Lite strandhäng och givetvis os-häng.


Syster

Idag fyller världens bästa syster år!! Tyvärr åkte hon också hem idag men så är det. Vi har haft det supermysigt med mycket moster-Tuva-mys.


Shopping

På hemvägen blev det shopping i Kalmar. Här ser vi tjejerna på IKEA där möbler till Tuvas rum inhandlades.


Trötta tjejer


Tält

Det gick väldigt bra att bo i tält trots blixtar och dunder. Här ser vi "festival"-Madde i full aktion med tältpinnarna.


Moster

Nu är moster Madde här! I morgon blir det tjejresa till Öland. Mysigt!


RSS 2.0