Morr

Förkylningen har nu slagit till med full kraft. Om det inte var nog med att vakna varannan/var tredje timme så har natten bestått i uppvaknande varje timme!! Ångrade mig lite lätt vid 01.00-tiden att jag inte köpt nässpray, vid 03.00-tiden började jag frysa och så har det fortsatt.

Nu får bebisen inte komma för det kommer jag aldrig orka!!! Jag har hört att kroppen känner av försvagningen och drar på förlossningen. Mitt sista hopp!!! Annars så känns det som att jag kan snyta ut den just nu. :-)

Patrik får nog träna omvårdnad när han kommer hem, badda pannan och så. Han måste ju vara färdiglärd när det väl händer.


1 vecka kvar

Idag är det en vecka kvar och det började inte bra. Sammeten ville inte infinna sig så förkylningen är ett faktum, känns inte som rätt läge.

Dessutom så har jag klarat mig från bristningar fram till idag, grrr.

Nu bär det av mot barnmorskan och sen blir det nog hem och vila som gäller.


Halsont?

Jag har inte haft tendens till förkylning eller liknande under niomånaders tid så den här lite raspiga känslan i halsen kan ju inte betyda förkylning??!!
Jag sover på denna och hoppas det gått över till sametslent i morgon.


Blivande bästisar?


Två veckor

Ja, idag är det bara två veckor kvar och jag tror faktiskt det ligger en liten 2012a i magen och väntar. Inga tecken alls på tidigare ankomst.


Julkort

Idag, den 20 december, fick vi vårt första julkort!! Tänk att allt ska rasa bara för att man varit borta ett par dagar. ;-)

Appropå julkort så tittade jag in på jobbet idag. De kunde av alla tusentals julkort urskilja vilka jag skickat och påpekade att de inte var så värst maskinvänliga (det gäller dock inte mamma, pappa, syster och svärföräldrarnas julkort). Jag känner mig nöjd, det är precis det som är meningen. Man måste ju få lite valuta för pengarna. :-)


Tidningen

Idag publicerade den lokala tidningen ett reportage om Trions nya styrelse. Det var en del frågor från reportern om just könet på de inblandade men jag tycker ordförande parerade dem bra och tryckte på att arbetsförmågan inte ligger just där utan i människans personlighet.

Nu hoppas vi att vi ska göra ett bra jobb också och föra föreningen frammåt i sann Trionanda!


Ny blogg

Jag tror jag har hittat en ny favoritblogg, www.flickanokakorna.se!! I december har denna bloggerska gjort en ny cupcake och vilka konstverk sen, oj oj oj!


1919 eller 2011?

Jag har nog aldrig varit så glad att vara född så sent som på 1980-talet som jag var i går kväll. När en av föreningens eldsjälar fick veta att 2012 års styrelse blir kvinnlig, med manliga inslag bland suppleanterna, fick han spel. Först försökte man undergräva den utomordentliga kassören men det gick inte hem. Efter det försökte man få valberedningen ogiltigförklarad, vilket inte heller gick. Så årsmötet genomfördes och kvinnorna valdes in. Ord som husmödrar, Gud bevare oss och ifrågasättande vart vårt trionhjärta fanns hördes. Dessutom ifrågasattes vad vi kan om fotboll, alla invalda har spelar eller varit engagerade inom just fotboll i minst femton år...

Jag kan säga att jag blev helt paff att det fortfarande finns personer med sådanna åsikter år 2011 men det finns det. Men de allra flesta män på plats hade trots allt en annan åsikt och det är det viktigaste. Det finns hopp för det manliga släktet! :-)

Så nu har förmodligen Sverige fått sin första helkvinnliga styrelse inom fotboll, är dock inte helt nöjd eftersom en blandning är det absolut bästa men vi hoppas suppleanterna är aktiva och väger upp våra "syjuntamöten".


Pepparkakssnittar

Dessa kakor går nu för högvarv hemma, jag vet inte nyttigt MEN gott!!


image description


Rastlös

Natten var helt okej i natt men morgonen blev ändå lite seg men sen tog rastlösheten över. Så idag har det rensats i skåp samtidigt som Musikhjälpen skrålat i radion.

Åkte till sopsorteringen med allt skräp som märkligt nog kom fram i skåpen. Va mycket skit man har!!!

Har gått på så att jag är helt slut och förvärkarna känns. Så slår jag mig ner i soffan men rastlösheten är fortfarande kvar. Mannen är snart hemma, hoppas han kan underhålla en tjockis som jag.


Skit natt

Vilken jävla skitnatt men det är väl lika bra att vänja sig?!
Halsbrännan har verkligen bränt inatt. Det slutade med att jag lämnade sängen rätt tidigt och har sedan suttit i soffan och försökt sova.

Det känns lite som Lucia förr i tiden då man försökte vara vaken hela natten och sen gick till skolan efter att ha lussat för släktingarna.


Första dagen

Idag är första dagen som mammaledig. Nu är man ju rätt glad att man betalar skatt, tänk så bra vi har det!!

I helgen har det fixats lite hemma, julbakats och så har vi ju hunnit med lite mys givetvis! :-)

Ihop med Sara blev det knäck, chokladkola och pepparkakssnittar. Pepparkakssnittar är något helt underbart att få i munnen, nästan godare än pepparkakor faktiskt. Tanken är att det ska framställas ytterligare lite julgodis men jag har ju som sagt tid nu.


Sista jobbdagen

Idag var det sista dagen på jobbet. Känns konstigt att vara borta så länge. Så mitt uttag av de pengar jag suttit undan på statens konto började med slapping i soffan och ja en liten tupplur. Kvällen fortsätter med intag av mammas gudomliga baconpaj, häng med världens bästa och så "På spåret".

Ha en trevlig helg!!


Vi är redo

Efter att inte ha förbrett speciellt mycket för nedkomsten så har den senaste veckan gått i helt motsatt riktning! Förra veckan ropade jag hem en åkpåse och en overall på Tradera som kom med Posten. Med Posten kom också den skötväska jag köpte av Frida där hon "lade i lite kläder". Med lite menade hon att hela väskan var sprängfull. :-) Efter vår lilla tripp till Göteborg i helgen åkte vi förbi Eslöv där Patriks systerdotter bor. Vi åkte därifrån med en spjälsäng, bilbarnstol och babysitter. Barnvagnen är beställd och väntar på att hämtas ut. Så ja, nu är mamma och pappa redo...rent materiellt iaf!!

1 månad kvar


2 månader kvar


3 månader kvar


Drömmen om ett barn...

...är snart verklighet. Idag är det nämligen exakt en månad kvar tills det beräknade datumet då vår lilla bebis ska titta ut.

Efter vissa...påtryckningar så mjukstartar jag en blogg där ni får följa vår vardag här hemma i Karlskrona.


RSS 2.0